Dutch English

OVER SQUIDS SUNWEAR


 

Stoer, hip en tevens goed beschermd spelen en zwemmen in de zon! Squids sunwear biedt de optimale bescherming voor de tere huidjes van uw kinderen tegen de hoge UVA en UVB stralingen. Zowel de sunsuits, sunshirts en de meisjesshorts zijn UPF50+, dus geeft de hoogste protectie tegen de zon.

Het materiaal is zeer dun, ademend en droogt snel, waardoor het ideaal is om in te zwemmen en ook zeer soepel zodat er ook heerlijk in gespeeld kan worden!

In Nederland wordt er nog te weinig aandacht aan de schadelijke invloeden van de zon besteed. De gevolgen van zonnebrand bij kinderen kunnen vrij ernstig zijn, wat veel mensen niet beseffen of weten.  De kans op huidkanker neemt belangrijk toe indien kinderen op jonge leeftijd regelmatig verbranden of langdurig blootstaan aan de UV- stralingen. Het is dus zaak dit zeer serieus te nemen, met name omdat u de beslissing neemt voor uw kind.Helemaal in smeren met een (te) dikke crème is ook vaak een gedoe, of kinderen rollen in het zand en komen terug als een “kroketje” omdat de crème niet snel intrekt. Door het aantrekken van de sunshirt of sunsuit is dit probleem direct verholpen. Het ziet er leuk uit om te dragen en er is extra gelet op details, bijvoorbeeld geen labels in de nek, maar de maat geprint; hoog opstaande V-hals voor extra bescherming van de nek. Kinderen kunnen heerlijk spelen of zwemmen en de ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat ze verbranden.

 Wel zo ontspannen voor een leuk dagje weg of een heerlijke vakantie!COPYRIGHT 2012 SQUIDS SUNWEAR - MY WEBSHOP WEBWINKEL