Dutch English

BESTELLEN & BETALEN


De verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 2,50. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

Ons streven is om uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.

Veiligheid bij het betalen van uw bestelling staat bij ons voorop!

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om al uw persoonlijke gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?
U kunt aan de hand van de url op squidssunwear.nl zien dat deze webshop is beveiligd als u uw gegevens moet invullen om een bestelling te kunnen plaatsen, dan komt u in een beveiligde zone waar het begin van de URL van "http" in "https" veranderd, wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.), dit SSL-protocol staat er garant voor dat al uw persoonlijke gegevens op squidssunwear.nl beveiligd zijn.Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken.COPYRIGHT 2012 SQUIDS SUNWEAR - MY WEBSHOP WEBWINKEL